„Chișinău Youth Fest” 2023 – invitație pentru părinți și copii

📍 Dragi părinți, vă invităm duminică, 13 august 2023, în Piața Marii Adunări Naționale, alături de copiii dumneavoastră, la cea de-a II-a ediție a evenimentului „Chișinău Youth Fest”.

📎 Această activitate devine o tradiție frumoasă a municipalității și oferă o oportunitate excelentă pentru copiii și tinerii de toate vârstele să se inspire din atelierele și masterclassurile oferite de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de creație pentru copii și tineri, și Școlile Sportive din municipiu.

ℹ În cadrul evenimentului vor fi amenajate mai multe zone tematice unde vor fi prezentate programe, activități și proiecte educaționale, culturale, sportive și de voluntariat, absolut gratuite, oferind tinerilor șansa de a se implica în domenii de interes și de a-și descoperi pasiunile.
Așadar, fie că sunt interesați de artă și cultură, știință și tehnologie, sport sau alte domenii, tinerii vor avea ocazia să aleagă unde ar vrea să își petreacă timpul liber util și plăcut.

🎤 De asemenea, „Chișinău Youth Fest” va aduce în fața voastră artiști de valoare precum The Motans, Mohombi și Lexter, care vor încinge atmosfera la maxim cu hituri pe măsura așteptărilor.

❗️Vă așteptăm cu mare drag, împreună cu toată familia, să ne fiți alături pentru a savura din muzică, distracție și a crea amintiri de neuitat!